logo perspectief 2018


PERSPECTIEF IN PRAKTIJK

Deelnemen aan een leerwerktraject van Perspectief betekent vanaf dag 1 leren en werkervaring opdoen in de praktijk. In een gewoon  bedrijf, voor echte klanten, waar deelnemers samen nodig zijn om het bedrijf te runnen. Stapsgewijs leren, ieder op zijn eigen niveau, waarbij bedrijfsnormen worden gehanteerd. Praktische vaardigheden en aandachtspunten voortkomend uit de praktijk worden besproken met de leermeesters en begeleiders en waar nodig omgezet in te volgen trainingen. Dit kunnen sociale vaardigheid trainingen zijn zoals bijvoorbeeld: “communicatie op de werkvloer” of ”opkomen voor jezelf” of “omgaan met agressie”. Maar ook “leren solliciteren”. Informatie over de verschillende leerwerkbedrijven, uit verscheidene sectoren, vindt u hiernaast.

Scheepswerf De Chinook

Scheepswerf de Chinook is gevestigd in IJmuiden. Onder leiding van zeer ervaren vakmensen wordt er momenteel gewerkt aan een lesboot: stalen zeiljacht. >>>Lees verder

De Ripper

Restaurant De Ripper is al meer dan 25 jaar een begrip in de binnenstad van Haarlem. >>>Lees verder


De Kloosterkeuken

Restaurant de Kloosterkeuken is gevestigd in een prachtige locatie in Haarlem: een oud klooster. >>>Lees verder

Bouwbedrijf De Adriaan

Bouwbedrijf De Adriaan is genoemd naar het eerste grote bouwproject: de herbouw van de molen De Adriaan aan het Spaarne in Haarlem.
>>>Lees verder